Utleie

DJI_0022_mod_small

Ålesundsområdet er et fantastisk utgangspunkt for dykking med kort vei til mange flotte vrak- og naturdykk. Med fasiliteter som overnatting, kompressor og flytebrygge er Aasdk’s klubbhus et perfekt utgangspunkt for dykking. Les mer om dykkesteder i området her.

UTLEIE OVERNATTING

Huset er bygget i 1988 og er på to etasjer. Hovedetasjen inneholder et stort møte-lokale, kjøkken, dame og herre garderobe med toalett og dusjanlegg. Kjøkkenet har storkjøkken komfyr, steam oppvaskmaskin, kjøleskap og ellers det meste av utstyr. Andre etasjen har bar, sofagrupper, trådløst internett og balkong.

Sovemulighetene er 7 rom med køyesenger 3-5 sengeplasser pr rom. enkle og doble.

Vi har enkel adkomst til båt ved flytebrygge. Båthuset er lagt til rette for skylling av utstyr med skyllekar og en halvautomatisk kompressor (180L 200/300 bar) Luftfylling er inkludert i leieprisen. Utsikten til Sunnmørsalpene er fantastisk!Det er enkel tilgang til dykking direkte fra kai, steintrapp eller flytebrygge på klubbens eget område.

UTLEIE BÅT
Hundsvær, klubbens RIB, en Zodiac SRMN 730, kan leies av besøkende grupper. RIB’en må leies med skipper, som også kan fungere som kjentmann på dykkestedene. Ta kontakt med utleie-ansvarlig for mer informasjon.

Lengde 24 fot
Fart 30 knop
Ant. dykkere Maks 8-10 stk
Leie av båt* 350,- per dykker per tur. (minimum 2000,- per tur)
Leie av skipper 500,- per tur (obligatorisk)

*Ved lengre turer kan det komme et mindre tillegg for å dekke ekstra drivstoffkostnad, ta kontakt med utleie ansvarlig for info. Båten må leies med skipper, kostnaden til dette kommer i tillegg til leie av båten.

 

BOOKING
Ta kontakt med utleie-ansvarlig for mer informasjon og bestilling, du finner kontaktinfo under “Kontakt oss”.

Se i kalenderen under for å finne ledig tidspunkt. (Blå=hus utleid, Grønn=båt utleid)

About the Author