Info om dugnad

Dugnad_liten

Til alle med aktive nøkkelbrikke i Ålesund Sportsdykkerklubb :

Innføring av dugnadsplikt i klubben vår

Ålesund Sportsdykkerklubb har gjennom klubbhuset og egen båt, fasiliteter få andre dykkerklubber i Norge har. Huset er ikke bare en plass for aktiviteter og sosiale sammenkomster, det gir oss også gode leieinntekter hvert år. Det er på grunn av disse inntektene vi kan drifte kompressor, båt og klubbhus med en lav medlemsavgift.

Båten er viktig for å ha et aktivt miljø i klubben og har det siste året vært gjennom en stor oppussing og oppgradering for å kunne være en trygg og driftsikker båt for klubben i mange år fremover.

Vi ønsker virkelig å beholde disse fasilitetene og at innsatsen som vi har lagt ned i hus og båt ikke er bortkastet på grunn av manglende vedlikehold i årene som kommer.

De siste årene har det vært noen få som har gjort en stor innsats på hus og båt, og det begynner å slite på disse. Styret i klubben ser seg derfor nødt til å innføre en dugnadsplikt for de som har aktive nøkkelkort, og dermed har tilgang til båt, kompressor og hus.

Fellesdugnader

Alle medlemmer med aktiv nøkkelbrikke må stille 2 x 5 timer hvert år, ev. betale kr 500,- for manglende oppmøte pr gang. Vi kommer til å ha to store dugnadsdager hvert år, en på våren og en på høsten, for å klargjøre båt og hus for sommer og vinter.

FØRSTE DUGNAD BLIR 10. OG 11. JUNI. Velg dag på klubbens Facebookside

eller her: www.aasdk.no/aktiviteter/

 

Ikke tid en spesiell dato?

Vi kommer til å ha to store dugnadsdager hvert år, en på våren og en på høsten, for å klargjøre båt og hus for sommer og vinter. Det er alltids behov for småjobber hele året, dersom du ikke kan stille disse dagene tar du bare kontakt med:

HUSLEDER eller BÅTLEDER.

Du vil da få et eller to oppdrag som kan utføres i løpet av en gitt periode. På den måten får vi en fleksibel ordning som kan fungere for alle.

 

Mvh Styret i Ålesund Sportsdykkerklubb

 

 

About Christoffer Furnes