Nye motorer til Hundsvær

VolvoPentaD6

NYE MOTORER
Etter en lenger periode med lav aktivitet på klubbens båt Hundsvær har klubben nå bestilt nye Volvo Penta D6 motorer. Om forhåpentligvis ikke altfor lang tid vil Hundsvær være tilbake i drift, bedre enn noen gang! Nye motorer gir driftssikkerhet, lavere drivstoffutgifter, mer fart og ikke minst kortere avstand til nye dykkemål. Søndagsturer til for eksempel Runde og andre “eksotiske” plasser kan nå faktisk bli et alternativ!

BÅTFØRERPOOLEN
Med nye motorer og økt aktivitet er det på tide å blåse liv igjen i båtførerpoolen. Som medlem av poolen får du opplæring i bruk av Hundsvær og kan ta på deg jobben som båtfører på klubbturer. Som båtfører betaler du selvfølgelig ikke for turen og om du ikke dykker den dagen du er båtfører får du neste dykk gratis. Jo flere vi er jo mindre jobb blir det på hver enkelt av oss! Send en kort melding til båtleder på epost eller sms om du kan være interessert i å bidra!

About Christoffer Furnes