Nyhetsbrev november 2012

Hei alle sammen!

Nå begynner det dessverre å bli en stund siden forrige nyhetsbrev, så nå er det på tide med en liten oppdatering.

Siden sist har vi gjennomført NM i undervannsfoto, med stor suksess. Vinneren ble Vidar Skålevik fra Stavanger Dykkerklubb. Vi hadde en liten utfordring med været pga kraftig vind, men vi gjennomførte et bra arrangement i Skodjestraumen som fikk skryt både fra deltakerne og NDF, samt mye positiv oppmerksomhet fra media. Det var flott innsats fra mange frivillige i klubben – til dere atter en gang; tusen takk!
Hjemmesiden vår har også fått seg en oppussing siden sist takket være noen dyktige medlemmer. Siden er blitt med oversiktlig, og det er også lagt inn info om dykkesteder i nærområdet. Sjekk gjerne også ut den nye HMS-planen, som gjelder ved alle aktiviteter i klubben.

Som de fleste har skjønt har vi fortsatt motorproblemer med nye Hundsvær, så styret har nå besluttet å kjøpe nye motorer slik at problemet løses ”en gang for alle”. Prosessen vil ta litt tid, men vi håper at vi neste år vil ha en velfungerende klubbåt. Til tross for problemene med båten har klubben klart å ha regelmessige klubbturer, takket være Leif som har vært villig til å låne ut sin båt, samt lånet av båten Deco. Jeg oppfordrer medlemmene – også de nyutdannende – til å benytte seg av muligheten som klubbturene gir til å oppleve nye dykkemål og bli kjent med andre medlemmer!
Klubben er nå i gang med et nytt grunnkurs – ta godt imot nye medlemmer!

På grunn av mye jobb med NM og båtmotorer ble det ikke krabbefest i år. Da er det viktig å ta igjen alt det tapte sosiale samværet med et skikkelig julebord! Det er lagt ut som egen sak på hjemmesiden. Husk å meld deg på i tide, dette vil du ikke gå glipp av!

All aktivitet i klubben er av og for medlemmene, og vi ønsker en aktiv og levende klubb! Dykk sikkert!
Mvh Linda

About Linda Almestad Iversen