Diversnight i Ålesund Torsdag 03.11.2011

For sjuende året på rad arrangeres Diversnight førstkommende torsdag 3. november. Det blir et sosialt og gøy arrangement der vi håper vi kan vise lokalmiljøet og resten av verden at Ålesund Sportsdykkerklubb er en aktiv klubb som det er gøy å være medlem av. Ikke mist kan vi være med å sette verdensrekord! I 2010 var det 1700 dykkere på 175 ulike steder i verden i vannet samtidig. Arrangørene mener at vi kan slå denne deltakelsen i år og det håper vi du blir med å gjøre.

Påmelding:

Det henger lister for påmelding på luftfyllingsrommet på klubbhuset. Det er også mulig melde seg på ved å sende en mail med navn, adresse og telefonnummer og til følgende mailadresse: [email protected]

Det er også en mulighet for å registrere seg ved oppmøte!

Alle dykkerne skal være i vannet til kl. 20.11. Vi ønsker at alle dykkere som skal delta møter opp kl. 19.00 ved Dronning Sonjasplass / Redningsselskapet, vis-à-vis Rognve Sport. Alle dykkere som skal dykke må registreres ned og opp av vannet. Etter dykker vil det være lett servering og mulighet for å slå av en prat. Klubben har informert lokale presse om arrangementet.

Om man ikke har mulighet til å dykke er det uansett hyggelig om folk tar turen innom.

Vi håper så mange som mulig møter opp til et sosialt arrangement 3. november!

PS! Alle som deltar på diversnight er med i trekningen av flotte premier på diversnight.com

MELD DERE PÅ! VI SEES!

About Ingvild Dahlen